Galeri

22/08/2019
WhatsApp Image 2019-06-08 at 18.46.15 (1)

LAJMERIMI I ZHVILLIMIT TE AKTIVITETIT VJETOR 2019, NE PRISHTINE, KOSOVE

Kongresi 16-te  I Shoqates Oftalmologjike te Europes Juglindore (SEEOS)  dhe Kongresi  3-te  te Shoqates te Oftalmologeve te Kosoves (SHOFK),  u organizua nga data 31 Maj –  […]
22/08/2019
WhatsApp Image 2019-06-12 at 15.46.41

Kongresi i Shoqates Europiane te Oftalmologjise (SOE 2019), u organizua date 13-16 Qershor 2019, ne Nice , France.

Kongresi i Shoqates Europiane te Oftalmologjise (SOE 2019), u organizua date 13-16 Qershor 2019, ne Nice , France. Ne mbledhjen e organizuar nga Bordi i SOE,  […]
25/03/2019
1

Kurs i leksioneve per “UVEITET” organizuar nga Klinika Okulistike e QSUT ” Nënë Tereza”

25/05/2018
33

Kongresi VII Kombetar i Shoqates Oftalmologjike Shqiptare 25-26 Maj 2018