Informacione

Kalendari vjetor i aktiviteteve kryesore kombetare dhe nderkombetare  ( 2018 &  2019)

Aktivitete Data Vendi
Mitingu i Dimrit i 22-te te ESCRS ,2018 9 – 11 Shkurt 2018 Beograd ,Serbi
Kongresi 32 –te i HSIOIRS , 2018 1- 4 Mars 2018 Athine , Greqi
Kongresi i 7-te Kombetar i SHOSH 25-26 Maj 2018 Tirane, Shqiperi
Kongresi i 15-te i SEEOS , 2018 31 Maj – 2 Qershor 2018 Sheged , Hungari
Simpoziumi i 4-te Nderkombetar i Glaukomes , 2018 8- 9 Qershor 2018 Mainz, Gjermani
Kongresi Boteror i Oftalmologjise ( WOC), 2018 16- 19 Qershor 2018 Barcelone, Spanje
Kongresi i 36-te i ESCRS , 2018 22-26 Shtator 2018 Vjene , Austri
Kongresi i 4-te Nderkombetar mbi Imazherine e syrit. 12 Tetor 2018 Paris , France
Zgjedhjet per Organet Drejtuese te SHOSH 24 Nentor 2019 Tirane , Shqiperi
Kongresi Nderkombetar i Oftalmologjise se Avancuar (AOP 10-12 Janar 2019 Paris , France
Kongresi i Shoqates Oftalmologjike Europiane , SOE 2019 13- 16 Qershor 2019 Nice , France

 

Kalendari vjetor i Aktiviteteve Kombetare dhe Nderkombetare

Kongresi Data Vendi
Mitingu (Mbledhja) e 21-te e Dimrit, ESCRS 10-12 Shkurt 2017 Mastricht , Hollande
Kongresi I 31-te i HSIOIRS 2-5 Mars 2017 Athine , Greqi
Kongresi I SOE , 2017 10 – 13 Qershor 2017 Barcelone , Spanje