The VII-th AOS Congress, 2018

Zgjedhjet per Organet Drejtuese te SHOSH , ne Shqiperi, 24 Nentor 2019
01/06/2018
WhatsApp Image 2018-08-02 at 13.11.57 (1)
Takimi i perfaqesues se SHOSH, Dr. Teuta Haveri, me perfaqesuesit e AAO dhe te ICO, ne WOCONGRESS, date 18 Qershor 2018, ne Barcelone, Spanje
02/08/2018

The VII-th AOS Congress, 2018

1

Comments are closed.