Kongresi i Shoqates Europiane te Oftalmologjise (SOE 2019), u organizua date 13-16 Qershor 2019, ne Nice , France.

LAJMERIM
22/08/2019
WhatsApp Image 2019-06-08 at 18.46.15 (1)
LAJMERIMI I ZHVILLIMIT TE AKTIVITETIT VJETOR 2019, NE PRISHTINE, KOSOVE
22/08/2019

Kongresi i Shoqates Europiane te Oftalmologjise (SOE 2019), u organizua date 13-16 Qershor 2019, ne Nice , France.

WhatsApp Image 2019-06-12 at 15.46.41
  • Kongresi i Shoqates Europiane te Oftalmologjise (SOE 2019), u organizua date 13-16 Qershor 2019, ne Nice , France.
  • Ne mbledhjen e organizuar nga Bordi i SOE,  date 15 Prill 2019, si perfaqesuese e Kryesise se SHOSH, mori pjese Dr. Teuta Haveri.
  • Ne te njejten kohe , Dr. Teuta Haveri, si perfaqesuese e SHOSH, u takua me disa Anetare te Bordit Drejtues te Keshillit Nderkombetare te Oftalmologjise (ICO) dhe te Akademise Amerikane te Oftalmologjise (AAO).

Comments are closed.