Kongresi i IV i SHOSH (Konferenca e XIV e SHOSH dhe e IV e SHKR), 21-23 Nentor 2014

1-kopje-4
Kongresi i III i SHOSH (Konferenca e XIII e SHOSH dhe Konferenca e III e SHKR), 23 Nentor 2013
14/07/2016
1-91
Kongresi i V i SHOSH (Konferenca e XV e SHOSH dhe Konferenca e V e SHKR), 4 – 5 Dhjetor 2015
16/07/2016

Kongresi i IV i SHOSH (Konferenca e XIV e SHOSH dhe e IV e SHKR), 21-23 Nentor 2014

DSC_0035

Comments are closed.