Lajmerime

26/01/2019

SOE 2019, EUROPEAN SOCIETY OF OPHTHALMOLOGY, 13-16 JUNE 2019, NICE, FRANCE

We live in an ever faster moving but smaller world due to internet, digital innovations and social media. However, acquiring knowledge is not complete without the […]
26/01/2019

Kongresi Botëror i Oftalmologjisë ( WOC 2020), 26-29 Qershor 2020, Cape Town, Afrika e Jugut

Kongresi Botëror i Oftalmologjisë ( WOC 2020), 26-29 Qershor 2020, Cape Town, Afrika e Jugut
26/01/2019

Kongresi 8-te Kombëtar i Shoqatës Oftalmologjike Shqiptare (SHOSH), 20-22 Nentor, 2020, Tiranë , Shqipëri

Kongresi 8-te Kombëtar i Shoqatës Oftalmologjike Shqiptare (SHOSH), 20-22 Nentor, 2020, Tiranë , Shqipëri
02/08/2018
WhatsApp Image 2018-08-02 at 13.11.57 (1)

Takimi i perfaqesues se SHOSH, Dr. Teuta Haveri, me perfaqesuesit e AAO dhe te ICO, ne WOCONGRESS, date 18 Qershor 2018, ne Barcelone, Spanje

Takimi i perfaqesues se SHOSH Dr. Teuta Haveri me perfaqesuesit e AAO dhe te ICO ne WOCONGRESS, ne Barcelone, Spanje, date 18 Qershor 2018 Takimi i […]