Lajmerime

30/01/2020

Lajmërim i zhvillimit të : Kongresi i VIII-të Kombetar i Shoqates Oftalmologjike Shqiptare, 2020

Zhvillohet në datën në 29-31 Maj  2020 ne Tirane, Shqiperi tek Hotel Tirana International, Kongresi i VIII-të Kombetar i Shoqates Oftalmologjike Shqiptare, 2020. Kongresi organizohet nga […]
22/08/2019
WhatsApp Image 2019-06-08 at 18.46.15 (1)

LAJMERIMI I ZHVILLIMIT TE AKTIVITETIT VJETOR 2019, NE PRISHTINE, KOSOVE

Kongresi 16-te  I Shoqates Oftalmologjike te Europes Juglindore (SEEOS)  dhe Kongresi  3-te  te Shoqates te Oftalmologeve te Kosoves (SHOFK),  u organizua nga data 31 Maj –  […]
22/08/2019
WhatsApp Image 2019-06-12 at 15.46.41

Kongresi i Shoqates Europiane te Oftalmologjise (SOE 2019), u organizua date 13-16 Qershor 2019, ne Nice , France.

Kongresi i Shoqates Europiane te Oftalmologjise (SOE 2019), u organizua date 13-16 Qershor 2019, ne Nice , France. Ne mbledhjen e organizuar nga Bordi i SOE,  […]
22/08/2019

LAJMERIM

Kongresi Boteror i Oftalmologjise  ( WOC 2020) do te mbahet date 26-29 Qershor 2020, ne Cape Town, Afrika e Jugut. Kongresi do te organizohet nga Keshilli […]