admin-shosh

14/12/2016

Kongresi 31-te i HSIOIRS, Athine, Greqi, 2-5 Mars 2017

Shoqata Greke e  Implanteve Intraoculare dhe Kirurgjise Refraktare ( HSIOIRS) ka shpallur  Kongresin  e 31-te  te HSIOIRS,  i cili do te  mbahet ne Hotel “Hilton”,  ne […]
20/07/2016

Konfirmimi zyrtar nga Presidenti i SOE, 2015

Konfirmimi zyrtar nga Presidenti i SOE, per miratimin e SHOSH si anetare e Shoqates Europiane Oftalmologjike (SOE), date 22 qershor 2015. (I dashur prof. dr.Bardhi) Duke […]
16/07/2016
1-91

Kongresi i V i SHOSH (Konferenca e XV e SHOSH dhe Konferenca e V e SHKR), 4 – 5 Dhjetor 2015

15/07/2016
DSC_0035

Kongresi i IV i SHOSH (Konferenca e XIV e SHOSH dhe e IV e SHKR), 21-23 Nentor 2014